Office 365

Veilig Files Delen


Het veilige alternatief voor Dropbox en Google Drive

Secure File Sync biedt voor u de mogelijkheid om uw data beschikbaar te hebben op al uw devices, of het nu een Windows, Mac, Android, of iOS betreft. Daarnaast kunt u met de Secure File Sync uw data op een veilige manier delen met al uw contactpersonen.

Nederlandse oplossing
Bij al onze oplossingen wordt de data veilig opgeslagen op onze datacenters in Amsterdam of Delft. De data valt op deze manier onder de Nederlandse wetgeving.
Overal veilig bij uw data
Tegenwoordig maken we steeds meer gebruik van variatie aan devices. U zoekt een oplossing die op elk device werkt. Of het nu gaat om Mac, Windows, iOS of Android, u heeft zonder problemen, op een veilige manier, toegang tot uw data. Ook kunt u op een veilige manier uw data met contactpersonen delen.
File and Folder locking
Niets is vervelender dan dat u net een bestand heeft aangepast, deze opslaat en vervolgens blijkt dat een collega ook net hetzelfde bestand aan het aanpassen is. Via deze oplossing kan dit eenvoudig worden voorkomen door een ‘Lock’ op het bestand te plaatsen. Andere gebruikers kunnen het bestand dan alleen inzien maar niet bewerken waardoor voorkomen wordt dat jullie tegelijk in een bestand aan het werken zijn.

Nog niet overtuigd? Test GRATIS!

Wilt u meer weten over Secure File Sync oplossing? Probeer Secure File Sync dan nu gratis uit!